Az élet játéka

Ez a blog nem is tudom miről szól...valahol elindul...és majd egyszer valahol vége szakad...mondhatni élet...és egy játék ;)

Friss topikok

  • Kálmán: Igéret szép szó! úgy illik, ha be is tartják! nem gondolod? (2008.06.08. 00:42) Tavaszi fáradság
  • kriStóf: azt ugye tudjátok hogy Einstein is megbukott matekból. szóval nem feltétlen kötelező a teljesen jó... (2008.03.19. 16:57) Úgy szerettem volna...
  • Kritikus: Szerintem ez az írás is hagy maga után némi javítást. szóval javítsuk a helyesírási hibákat :) meg... (2007.12.13. 12:36)
  • Bandi: Szerintem nem az a lényeg, hogy észre vesszük e az elütéseket, és az apró helyesírási hibákat. Han... (2007.12.07. 20:48) Áldott jó DKV :)
  • HeMK: :'( (2007.11.04. 01:36) Feketelyuk

Linkblog

2007.10.08. 20:58 đorka

Áldott jó DKV :)

Hiszitek vagy sem, Murphy él és virul. Komolyan mondom, néha elgodnolkozok rajta, hogy Istennek igen is van humor érzéke. A reggelt még csak csak megúsztuk ellenör bácsi nélkül, és lassan vége is lett majdnem a napunknak, csak hát a bérlet. Oh...az az áldott bérlet, ami nélkül törvénytelen villamos használó lennék itt a Civis városban. Felkerekedtünk 3an és ne kivágtunk a villamos megállónak. Mit sem sejtve száltunk fel -persze közel az ajtókhoz, hát ha jönnek az ellenörők és gyorsan eltudunk majd menekülni. AZ utolsó szeretném mondani az utolsó megállóban álltunk, és már lassan az ajtók is záródtak, amikor viccesen megjegyetük, de jó hogy eddig még nem.... és akkor vmi ismerős alak tünt fel elöl és hátul a villamosban. elindultunk az ajtók felé, de hiába...sajnos már bezárultak, néhány lépéssel táncoltunk vissza a "helyünkre" és vártuk angyali arccal, a gonosz ellenör bácsikat. és nem be értek középre? 2500 helyszini birság??? normálisak ezek? azért mert most megyek venni bérletet? normálisak? hát úgy tünik tényleg komolyan gondolták. és megtették... kifizettük...nem tudtunk mást tenni. majd szépen leszáltunk a villamosról, és vettünk magukak 1et. direkt elöttük irtuk rá a számot, és azzal a villamossal fáradtunk át a város másik végébe, amire felszáltak a piros karszalagosok. mikor hozzánk értek, és mi mosolyogva mutattuk most már van, akkor csak annyit mondtak: ügyesek vagytok lányok! hát köszi...kár h nem vártad meg  :(

igy hát megesett hogy nevettem én... mert miért is ne..keserű ember az aki, a saját maga hülyeségén nem tudd nevetni. túlélem mert fiatal vagyok, ilyennek is kell töténnie, mert mit fogok mad elmesélni a gyerekeimnek :D

és az életi humorérzék? és murphy? :D

egy hatalmas mosoly a világnak :) és Isten áldja az Internetet, hogy ezt elmondhattam :)

5 komment

Címkék: élet dkv bérlet murpy


A bejegyzés trackback címe:

https://dbend.blog.hu/api/trackback/id/tr46190578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeMK · http://tiszakecske.blog.hu 2007.10.13. 19:13:45

Egy csöppet groteszk szituáció... a pultos néninek oda adhattad volna a bírságról szoló csekket, hogy vonja le a bélret árából :D egy kassza :D

Sanyi 2007.10.26. 23:50:24

ettszik a stílusod, érdekelne most mi történhet veled, és mi járhat a fejedben! írhatnád naponta...! én szivesen olvasnám ;)

Bandi 2007.12.07. 20:48:57

Szerintem nem az a lényeg, hogy észre vesszük e az elütéseket, és az apró helyesírási hibákat. Hanem hogy megnértjük Őt...azt hogy mit akar nekünk mondani. Kritizálni mindig könnyebb mint szívből jövő dicséretet mondani!
Gratulálok!!! Nekem tetszenek!
:)
süti beállítások módosítása